کد خبر : 31979
تاریخ انتشار : یکشنبه ۲۵ فروردین ۱۳۹۸ - ۱۶:۰۸

روش‌های صحیح فریز کردن مواد غذایی/ سوختگی فریزری چیست؟

روش‌های صحیح فریز کردن مواد غذایی/ سوختگی فریزری چیست؟

فریز کردن سبب توقف رشد و فعالیت میکروب‌ها می‌شود، اما در این زمینه باید به قابلیت فریز مواد غذایی و حفظ کیفیت آن‌ها توجه کرد.

وی با اشاره به اینکه فعالیت آنزیمی منجر به از بین رفتن کیفیت غذا می‌شود ادامه داد: فرآیند فریز کردن سبب توقف واکنش‌های آنزیمی نمی‌شود و تنها فعالیت‌های آنزیمی که در فرآورده‌های غذایی اتفاق می‌افتد را کند می‌کند.

منبع

این مطلب را هم ببینید
مرگ و میر مادران حین زایمان در کشور کاهش یافته است

برچسب ها :

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.