کد خبر : 31979
تاریخ انتشار : یکشنبه ۲۵ فروردین ۱۳۹۸ - ۱۶:۰۸

روش‌های صحیح فریز کردن مواد غذایی/ سوختگی فریزری چیست؟

روش‌های صحیح فریز کردن مواد غذایی/ سوختگی فریزری چیست؟

فریز کردن سبب توقف رشد و فعالیت میکروب‌ها می‌شود، اما در این زمینه باید به قابلیت فریز مواد غذایی و حفظ کیفیت آن‌ها توجه کرد.

وی با اشاره به اینکه فعالیت آنزیمی منجر به از بین رفتن کیفیت غذا می‌شود ادامه داد: فرآیند فریز کردن سبب توقف واکنش‌های آنزیمی نمی‌شود و تنها فعالیت‌های آنزیمی که در فرآورده‌های غذایی اتفاق می‌افتد را کند می‌کند.

منبع

این مطلب را هم ببینید
موفقیت جراح شیرازی در خروج کیست بزرگ از مغز یک کودک

برچسب ها :

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.